Terios - zamiana radia na 2 DIN
peterpan - 2025-11-20, 10:55 Temat postu: zamiana radia na 2 DIN Czołem wszystkim. Takie pytanko: czy radio 2 DIN da się prosto i bezproblemowo założyć w miejsce fabrycznego? Chciałbym założyć coś z zintegrowanym zestawem głośnomówiącym
Mały v8 - 2025-11-20, 11:31
Teraz Chińczyk robi wszystko, za 300 złotych na Aliexpres, kupisz z panelem czołowym, androidem kamerami cofania itd, , wystarczy podpiąć pod kostki, tylko ile to pochodzi?
peterpan - 2025-11-20, 16:49
Może pochodzić dłużej niż się wydaje. Dla mnie, było nie było dziadka (50+) większy problem wyszukać taki sprzęt i jak łatwo podłączyć
Mały v8 - 2025-11-21, 09:13
Ja też jestem jeszcze z tamtego ustroju , i jak tu chodzi tylko o zestaw głośnomówiący, to ja zawsze zakładam sobie jakiś transmiter, z którego można posłuchać swojej muzyki a przy okazji awaryjnie odebrać telefon. Oryginalne redio zawsze idealnie współpracuje z fabrycznymi głośnikami i anteną, do tego ładnie pasuje w deskę, to po co to psuć?
peterpan - 2025-11-21, 14:34
Głównie chodzi o zestaw głośnomówiący, mile widziana byłaby też kamera cofania. Ale chyba jednak dam sobie spokój, po prostu kupię sam zestaw głośnomówiący, nie jestem zbyt mocny w elektronice, lepiej mi idzie ze spawarką czy małymi elektronarzędziami
Mały v8 - 2025-11-24, 13:28
Te dokładane kamery cofania to poglądowy temat, raczej tylko zeby zerknąć czy nie ma nic za tobą , bo cofać na to się nie da. Można kupić takie lusterko wsteczne i rejestrator od razu będzie w tym. Ja tam w żadnym aucie z oryginalnego auta nie rezygnowałem, co więcej dokładalem takowe jak był jakiś badziew.
|
|
|